Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, Sakaryaspor maçı hazırlıklarının sürdüğünü, tüm hesapların galibiyete yönelik olduğunu söyledi. Milli maç nedeniyle lige verilen bir haftalık arayı yoğun bir çalışma yaparak, ayrıca bir de hazırlık maçı yaparak değerlendirdiklerini ifade eden Göksen, şöyle konuştu: Takım olarak, önceki sezonda olduğu gibi bu sezonda da başarılı olmak istiyoruz. Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Yeni sezona, büyük umutlarla girdik ve 5 önemli maç yaptık. Bu maçlarda, çok iyi mücadele etmemize karşın, galibiyete ulaşamadık. Ancak, her maçtan bir puan alarak rakiplerimize de yenilmedik. Şu anda tek eksiğimiz galibiyet. İyi mücadele eden bir ekibiz. Şimdi önümüzde önemli bir Sakaryaspor maçı var. Amacımız, bu zorlu maçta saha ve seyirci avantajını da kullanarak 3 puana ulaşabilmek. Sakaryaspor karşılaşması için çok yoğun bir hazırlık döneminden geçiyoruz. Lige verilen bir haftalık arada, futbolcularımız yoğun bir hazırlık döneminden geçti. Ayrıca, Gaziantepspor ile de bir hazırlık maçı yaparak, bir anlamda, Sakaryaspor maçı öncesinde eksikliklerimizi daha yakından görme fırsatı yakalamış olduk. Farklı skorla yenildiğimiz bu hazırlık maçı, Sakaryaspor maçına daha iyi hazırlanmamıza yardımcı olacağı açısından bizim için son derece yararlı oldu. 



TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA GÜVENİYORUM

Ligde büyük, küçük takım ayrımı olmadığını, her takımın rakibini yenebilecek güçte olduğunu dile getiren Göksen, şöyle devam etti: Şu ana kadar 5 maç yaptık ve her maç da çok zorlu geçti. Takımlar için zorlu bir maraton başladı ve devam ediyor. Seyirciler, hemen her maçta seyir zevki yüksek maçlar izleme fırsatı buluyor. Zaten futbolun güzelliği de bu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da bu ligde sezon sonuna kadar başarılı olmak için mücadelesini sürdürecek. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyor, futbolcularıma ve teknik heyete güveniyorum. Takım olarak iyi futbol oynuyor ve geleceğe de güvenle bakıyoruz. Tek eksiğimiz galibiyete ulaşamamak. Sakaryaspor maçı ile galibiyet hasretine son vererek galibiyetler serisine başlamak istiyoruz. Başarılı olmak için taraftarlarımızın da desteğinin artarak devam etmesini istiyoruz. 
Göksen, Sakaryaspor maçı öncesinde cezalı futbolcuları bulunmadığını, sakat olan Hakan Macit'in ise Sakaryaspor maçında da forma giyemeyeceğini kaydetti.