PTT 1. Lig'in namağlup ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘un basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, ligin 11. Haftasında konuk edecekleri Alanyaspor'u yenip zorlu maçlar öncesinde moral bulmak istediklerini söyledi.

Açıkgöz, yaptığı açıklamada, ligdeki yükselişlerini Şanlıurfaspor'u yenerek sürdürmeyi hedeflediklerini ancak hakem hatalarının da etkisiyle bir puana razı olmak zorunda kaldıklarını belirtti.

KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYORUZ

Aynı hafta ligin üst sırasındaki takımların da puan kaybı yaşadıklarını anımsatan açıkgöz, bu yüzden sıralamada geriye düşmediklerini anımsattı. Bu hafta Alanyaspor'u konuk edeceklerini dile getiren açıkgöz, rakiplerini yenerek haftayı kayıpsız geçmek istediklerini vurguladı.

GÜLEN TARAF OLACAĞIZ

Alanya temsilcisiyle yapılacak maçta tüm taraftarları stadyuma davet eden açıkgöz, şunları kaydetti:

“Şanlıurfaspor maçında yaptığımız küçük hataları Alanyaspor maçında yenilememeye özen göstereceğiz. İnşallah güzel bir oyun ve adil bir maç yönetimiyle gülen taraf olacağız. Alanyaspor maçını kayıpsız geçip zorlu maçlar öncesi moral bulmalıyız. Çünkü bu haftadan sonra önümüzde 2 zorlu maç var. Alanyaspor maçı bizim için sadece 3 puan değil aynı zamanda öz güven açısından da önemli olacak.”

SPOR SERVİSİ