Milli maç arasını Gaziantepspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, galibiyet serisi peşinde.

Ligde oynadığı son maçta deplasmanda Kayseri Erciyes karşısında galip gelen mavi – beyazlı temsilcimiz, kendi evinde oynayacağı Altınordu mücadelesinden de üç puan ile ayrılmak istiyor.

Bu hafta sonu Kamil Ocak stadyumunda konuk edecekleri Altınordu karşısında da galip gelerek çıkış yakalamak istediklerini kaydeden PTT 1. lig temsilcimizin teknik patronu Hakan Kutlu, artan grafiklerini galibiyetle taçlandırmak istediklerini ifade etti.

ARAYI DEĞERLENDİRDİK

Genç bir ekip olarak başladıkları ligde yollarına namağlup devam ettiklerini açıklayan Kutlu, “Ligin ilk 2 haftasında aldığımız beraberliklerin ardından geçen hafta Kayseri Erciyesspor karşısında çok değerli bir galibiyet elde ettik. Milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirdik ve eksikliklerimizi giderme adına önemli çalışmalar yaptık” dedi.

HESAPLAR GALİBİYET ÜZERİNE

Performanslarının her geçen gün arttığını anlatan Kutlu, “Artan grafiğimizi sürdürüp galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda bu hafta çok önemli bir takım olan Altınordu'yu konuk edeceğiz. Tüm hesaplarımız galibiyet üzerine kurulu. Ümit ediyorum ki taraftarımızın da desteğiyle gülen taraf olacağız ve galibiyet serisi açısından güzel bir adım atacağız” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU