Türk Telekom Ligi A Kategorisi 34. hafta ve son hafta karşılaşmasında Büyükşehir Belediyespor yarın saat 19.00'da Samsunspor karşısına çıkıyor. Son iki haftayı mağlubiyet ile kapatan mavi-beyazlı takım play-off şansını kaybederken Samsunspor karşısına yine galibiyet parolasıyla çıkacak. 3 oyuncusunun cezalı olduğu karşılaşma öncesi Büyükşehir Belediyespor dün akşam GASKİ tesislerine son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamladı. Samsunspor karşısında 3 puan hedefleyen Büyükşehir Belediyespor'da futbolcular kazanmaktan başka sonuç düşünmüyor.
ESER, UĞUR VE CİHAN CEZALIBüyükşehir Belediyespor için çok kötü geçen geçtiğimiz hafta oynanan Orduspor maçında kırmızı kart gören Eser, Uğur ve Cihan yarın oynanacak Samsunspor maçında forma giyemeyecekler. 3 futbolcusundan yoksun sahaya çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor'da başka eksik bulunmuyor.
SUAT KAYA YARIN SON MAÇINA ÇIKIYORÖzel işleri nedeniyle İstanbul'da bulunan Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Suat Kaya, yarın sabah Samsu'a gelerek takıma katılacak. Yarın Samsun 19 Mayıs stadyumunda oynanacak Samsunspor maçı belkide Suat Kaya'nın son macı olacak. Mavi-beyazlı yönetim ile anlaşma sağlayamayan Kaya'nın yarın oynanacak maçın ardından tekrar İstanbul'a dönecek. Suat Kaya ile yapılan telefon görüşmesinde yarın oynayacakları Samsunspor maçını kazanmak istediklerini belirterek "Yarın sezonun son maçını Samsun deplasmanında oynayacağız. İyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Yarın sezonun son maçında Samsunspor maçını kazanıp ligi mutlu bir şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.