Yeni sezona teknik direktör Hakan Kutlu idaresinde girecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2015 – 2016 sezonunu startını veriyor.

Kadrosunu yeni sezonda gençleştirme planları yapan mavi – beyazlı ekipte birçok futbolcu ile yollar ayrılırken yerlerine ise takviyeler yapılıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına bugün Afyonkarahisar İkbal Termal otelde başlayacak olan ekip, iki haftalık çalışmanın ardından Ramazan bayramı tatiline girecek. Bayram sonrası ise geçen sezon lige hazırlandığı Düzce Topuk yaylası tesislerinden ikinci etap çalışmalarına başlayacak.

SORUNSUZ BAŞLIYORLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz bir şekilde başlıyor.

Geçen sezon içerisinde teknik ekip tarafından izlenen futbolcuları kadrosuna katan mavi – beyazlı temsilcimizde Hakan Kutlu gelişmelerden oldukça memnun.

Bu sezonun iskeletini geçen senenin ikinci yarısında kurdukları kadroyla oluşturduklarını söyleyen teknik patron Kutlu, “Bazı aksayan mevkiler ile aramızdan ayrılan arkadaşların oynadığı alanlarda ki açıklıkları yaptığımız transferlerle kapatıyoruz. Bu sezon her şeyden önce Gaziantepli futbol severlere seyir zevki yüksek olan bir takım izlettirmek. Kaliteli bir ekip ile zaten hedef kendiliğinden gelir” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU