PTT birinci liginin en güçlü kadrosuna sahip olan, ekonomik sıkıntı yaşamayan tek kulüp olarak bilinen Büyükşehir Belediyespor, Play Off anlaşılmaz biçimde kötü sonuçlar almaya başladı. Play-Off'a girme şansı elde etmişken, son iki maçını mağlup kapatan Büyükşehir'in hedefinden oldukça uzaklaşmaya başlaması üzerine bu takıma gönül veren, umut bağlayanlar hayal kırıklığı yaşıyor...

ZOR MAÇLAR OYNAYACAK

Son iki haftada deplasmanlarda oynadığı maçlarda rakip kaleye gol dahi atamayan mavi – beyazlı ekip, kalan 6 haftada birbirinden iddialı takımlarla mücadele edecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un bu sezon oluşturduğu kadro ile ligin en güçlü ekiplerinden biri olarak gösterilmesi nedeniyle ligi ilk altı içinde tamamlaması beklenirken, hedefinin uzağında kalmaya başladı.

GOL FAKİRİ OLDULAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT birinci liginde en az gol atan takımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Ligde mücadele eden 18 takım arasında 14’üncü sırada yer alıyor. Forvet oyuncularının son haftalarda etkisiz kaldığı mavi – beyazlı ekipte goller genelde orta sahada mücadele eden oyunculardan gelmesi dikkat çekiyor. Sezon başında attığı gollerle bir anda gündeme gelen Sırp futbolcu Nemanje Kojic’in ligin ilk yarısında rakip fileleri 8 golle sarsması teknik ekibin yüzünü güldürürken 17 haftadır sessiz kalması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

BERABERLİKLER TAKIMI OLDU

Bu sezon beklenmedik puan kayıpları yaşayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin en çok berabere kalan takımı olarak dikkat çekiyor.

Mavi – beyazlılar geride kalan 28 haftalık periyotta 12 beraberlik alarak “Yenemiyorsan yenilme” felsefesini hayata geçirdi. Temsilcimiz 9 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 8’inci sırada yer alıyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU