PTT 1. Lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu sezon aldığı sonuçlarla adeta rekora koşuyor.

Mavi – beyazlılar, ligde geride kalan sekiz hafta sonunda henüz mağlubiyet yaşamayarak bu alanda ligin tek namağlup takımı olarak dikkat çekiyor.

Bu başarılı istatistiğin yanı sıra mavi-beyazlılar ayrıca bir rekora daha koşuyor.

Son olarak geçen hafta kendi evinde karşılaştığı Boluspor maçının son dakikalarında yediği golle üstünlüğünü koruyamayan mavi-beyazlılar, bu sonuçla birlikte ligdeki 5. beraberliğini aldı. Oynadığı sekiz karşılaşmadan 3 galibiyet ve 5 beraberlik alan temsilcimiz, son 10 yılda en çok beraberlik aldığı sezonu yaşıyor. Bu sezon sadece ligin 3. haftasında Kayseri Erciyesspor’a karşı geriye düştüğü bir karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, diğer gol yediği karşılaşmalardan ise sadece Adana Demirspor deplasmanında kazanabildi.

BU HAFTADA BERABERLİK GELİRSE

Hakan Kutlu yönetimindeki mavi-beyazlılar, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları 1461 Trabzonspor mücadelesinden de beraberlikle ayrılması durumunda 2011-2012 sezonunun ilk 8 haftasındaki istatistiği de geride bırakıp son 10 yılın en çok beraberlik aldığı sezon olarak hafızalarda yer edinecek.

MUHARREM TÜRKOĞLU