PTT birinci liginde istenileni veremeyen ve aldığı sonuçlarla sporseverleri şaşırtamaya devam eden Büyükşehir Belediyespor’da pes etmek yok. Mavi – beyazlı ekibin futbol şube sorumlusu İbrahim Açıkgöz, Play-Off’a kalma adına mücadelelerini ligin sonuna kadar sürdüreceklerini söyleyerek "tek hedef Play-Off’a kalmak"dedi.

Hafta içinde süper lige doğrudan yükselme hesapları yapan Karabükspor ile 1 – 1 berabere kalarak puan kaybı yaşayan mavi – beyazlı temsilcimiz, hedefinin peşini bırakmayacak.

Ligin bitimine 5 hafta kala topladığı 40 puanla 8. sırada yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonu ilk 6 içinde tamamlamayı hedefliyor.

KARABÜK MAÇI ZOR GEÇTİ

Mavi – beyazlı ekibin futbol şube sorumlusu İbrahim Açıkgöz, Play-Off’a kalma adına mücadelelerini ligin sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi. Bu hafta deplasmanda Elazığspor karşısında çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Açıkgöz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hafta içinde de Karabükspor ile oldukça zorlu geçen bir mücadele oynadık, beklediğimiz gibi zor geçti. Karabük süper lige doğrudan yükselme mücadelesi veriyor. Bize karşı kontra atak bir futbol ortaya koydu. Kapanan bir takıma karşı oynadık. Biz teknik oyunculardan kurulu pas yüzdesi yüksek bir takımız” dedi.

15 PUANA TALİBİZ

Deplasmanda mücadele edecekleri Elazığspor’un da kendileri gibi Play Off hedefi taşıdığını kaydeden Açıkgöz, “Eğer belirlemiş olduğumuz hedefimize ulaşmak istiyorsak kalan 5 maçta da rakiplerimizin konumu ve durumu bizi asla ilgilendirmemeli. Siz sahaya çıkıp iyi futbolunu sergileyerek galip geldiğiniz sürece zaten hedefinize de ulaşırsınız. Bu doğrultuda Elazığspor maçı da dahil olmak üzere ortada ki 15 puandan en fazlasını alarak Play Off finallerinin içinde yer almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU