O kadar bilgi kirliliği, o kadar rol üstlenen varki.. Ortalık toz duman desek yeridir..

Konu Büyükşehir Belediyespor futbol takımı..

Zar zor ligde kalabilen ve yeni sezon için yepyeni umutlar beslenen takım.. Gaziantepspor'a alternatif olması düşünülen, hatta yeni sezonda süper lige çıkma hesapları yapılan bir takım..

Bunlar konuşulanlar tabii..

Uygulamada ise, hiç te öyle büyük hedeflerin alt yapısını oluşturacak teşebbüsler olmuyor.. Çok sıradan, çok siyaset kokan, belediye gücünü biraz da metazori insanlara dayattırılıp parasal destekle yaşatılmasına çalışılan bir kulüp oluşturulmasını gözlüyoruz..

Daha öncede yazmış olduğum gibi ancak MEMUR BAŞKAN'lık yapabilecek isimlerle konuşuluyor.. Biri olmadı diğeri çağrılıyor. O olmadı, başkası, o da olmadı diğer başkası.. Hepsine başkan yapılacağı söyleniyor.. Listelerini yapmaları isteniyor..

Ve o hepsi de makama saygıdan listelerini yapıp teslim ediyor.. Ama orada kalıyor.. Kandırılmış, aldatılmışlık duygularıyla can sıkıntısı yaşanıyor, güven ve saygı azalması yaşanıyor..

Evet.. Bu güne kadar yaşananların kısa özeti bu, Büyükşehir Belediyespor futbol takımı için..

Tabii birde sanayici ve bu işe gerçekten sarılmaya hazır Nurettin Özkaya var- dııı.. Dı diyorum, çünkü gerçekten hesabını yapmış ve temsile hazır olduğunu göstermişti.. Ama nedendir bilinmez, Nurettin Özkaya'ya sıcak bakılmadı..

Şimdi benim de arkadaşım olan Abdülkadir Gözegir kardeşimin adı geçiyor. Sanki tamammış gibi hava yaratılıyor.. Bu arada her başkan olacak ismin yanına adını yazdırmak isteyip kendine rol biçenler bu kez Gözeğir'in de yanında oluyor.. Nedir bu hastalık, nedir bu gözü dönmüşlük inanın anlayamıyorum..

Neyse.. Bunların hepsini bir kenara bırakıyor ve olur veya olmaz bir tavsiyede bulunmak istiyorum..

Royal Halı Modelini yani..

Biliyorsunuz Basketbol takımı da belediye bünyesindeydi.. Aldılar Royal halıyı ve aslanlar gibi götürüyorlar. Salonda Gaziantep'e Avrupa havasını koklattılar..

Sayın Fatma Şahin, neye karar verdi bilemiyorum ama eğer zamanı geçmediyse, bu futbol takımını da bir sponsora teslim etmeli ve kısa vadede, kulübün yapısını tamamen profesyonel ellere bırakmalıdır..

Çünkü bu işler Ahmetten, Mehmetten, Hasan'dan Hüseyin'den para toplamakla yürümez.. Belediyenin de bir bütçesi var, kulübe federasyondan gelen para da var.. Bence en doğru iş, 28 Mayıs olmuyorsa, bir hafta sonrasına bırakılacak kongre için Büyükşehir Belediyespor'u bir sponsora teslim etmekte yarar var diyor, noktayı koyuyorum…