PTT birinci liginde geçen hafta kendi evinde güçlü rakibi Osmanlıspor’u mağlup ederek Play Off umutlarını arttıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da Manisaspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Gaski tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcular tam kadro yer aldı.

SORUMLULUKLAR ARTTI

Ligde kalan 8 maçın tamamını final niteliğinde gördüklerini ve bu şekilde hazırlandıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Osmanlıspor karşısında alınan üç puan bizi hedefimize biraz daha yaklaştırdı ve futbolcularımızın sorumluluklarını biraz daha arttırdı. Bu nedenle hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Manisaspor maçı bizim açımızdan son derece önem arz ediyor. Alacağınız her galibiyet sizi yukarıdaki hedefe, alacağınız her mağlubiyet aşağıdaki yere yaklaştırıyor. Bu anlamda da Manisaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanmak zorundayız” dedi.

GALİBİYET SERİSİNİ BOZMAYACAĞIZ

Her maçtan güzel sonuçlarla ayrılmanın en büyük hedefleri olacağını aktaran Kutlu, “ Bir an önce puanları toparlayıp Play Off potasının içine girmemiz gerekiyor. Her maçı kazanacak gücümüz olduğunu biliyoruz. Galibiyet serisinin devamı için çok dikkatli olmalıyız. Ciddiyeti elden bırakmadan, son düdüğe kadar maça asılmalıyız. İlk 6 hedefimizin 3 basamak gerisindeyiz. Ligde bir amacımızın olması bizi motive ediyor. Coşkulu oyunumuzu ve enerjimizi düşürmeden mücadele etme alışkanlığımızı sürdürmeliyiz. Deplasmanda karşılaşacağımız Manisaspor’un da üst sıralara tırmanma iddiası var bu doğrultuda zorlu bir deplasman bizi bekliyor ama galibiyet serisini bozmaya niyetimiz yok” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU