Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un, sezon başında kadrosuna katmaya çalıştığı Francis Litsingi, gecikmeli olarak imzayı attı.

Mavi – beyazlı yönetimin ısrarla kadrosuna katmaya çalıştığı Kongolu futbolcu ile bir buçuk yıllığına anlaşma sağlandı.

Kulüp başkanı Osman Toprak’ın makamında gerçekleşen imza törenine Francis Litsingi’nin yanı sıra menajeri, kulüp basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, futbol şube sorumluları Salih Sezgin ve Mehmet Öztürk katıldılar.

KAMPA KATILIYOR

Çek Cumhuriyeti’nin Spartak Prag takımından transfer edilen 29 yaşında ki yıldız golcü, dün atılan imzaların ardından takımın kamp yaptığı Antalya’ya hareket etti.

Francis Litsingi, bugün yapılacak antrenmandan önce teknik ekip ve yeni arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra çalışmalara başlayacak.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un devre arasında gerçekleştirdiği ilk transfer olan Litsingi, dün özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Yapılan taramalarda her hangi bir sorunun çıkmadığı 29 yaşında ki futbolcu daha sonra notere ve son olarak da kulüp başkanının yanına giderek sözleşmeye imza attı.

CİDDİ KATKI SUNACAĞINA İNANIYORUZ

Francis Litsingi’yi sezon başında kadrolarına katmayı düşündükleri futbolcu olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Ufak bir aksaklık nedeniyle bunu gerçekleştiremedik. Şimdi ara dönemde takımımıza dahil ederek ikinci yarıya daha güçlü başlayacağız. Ara transfer döneminde çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz, Litsingi haricinde 2 nokta transfer yapıp bu dosyayı kapatmayı düşünüyoruz. Litsingi’yle beraber sezon sonunda en iyi noktada bitirmeyi hedefliyoruz. Litsingi’nin bizlere ciddi katkı sunacağına inanıyoruz, İnşallah kendisi ve takı hakkında hayırlı olur” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU