Gazetemiz uyarana kadar herşeyi teknik adamların insafına bırakmışlardı. Kulübün yol geçen hanına döndüğünü, emekliler cenneti olduğunu, belediyenin milyonlarının boşu boşuna sokağa döküldüğünü 7 yaşındaki çocuk bile görürken, kulübü yönetenlerin seyirci kalması elbette tartışılacaktı..

Sadece azıcık uyardık, ama nedendir bilinmez, bunu olumlu yönde dikkate alacaklarına, olumsuz olarak değerlendirdiler..

Futbolun içinde olan bizler, futbolun içinde olmayanlarca tepkiyle karşılandık..

Futbolun içinde olmayan kulüp başkanı, futbolun içinde olan bizleri dikkate alacağına, nedendir bilinmez hakkımızda açıklama yaptı. Yine de bu açıklamayı bir teşekkür olarak gördüğümü söyleyerek, bundan sonraki gelişmelerde gözünü açmaları temennisinde bulunduk..

Ama nedendir bilinmez, durup dururken teknik adamın sözleşmesi uzatıldı..

Sanki Büyükşehire şimdi en acil olan buymuş gibi..

Dün Kayseri maçını televizyondan izlerken, bir kez daha gördüm ki, bu takım kümede kalırsa herkes elini öpüp başına koysun..

AFERİN GAZİANTEPSPORA

Gaziantepspor için Kayseri Erciyes maçında söylenecek fazla söz yok.. Çünkü iyi mücadele ettiler. Kontrollü oynadılar. Rakibe ellerinden geldiğince pozisyon vermemeye çalıştılar.. Pozisyon yaratma konusunda sadece ani çıkışlardan sonuç almaya çalıştılar, bunlardan birisinde de golü buldular..

Hakemin iptal ettiği golün şokunu atlatamayan Erciyesi daha derin bir şok yaşatarak maçtan 3 puanla ayrılmasını bildiler.

Defansif anlayışları çok iyiydi. Yardımlaşmaları güzeldi. Orta alanda fazla açık verilmedi. Bu sayede kaleci Karcemarkas da önceki maçlara oranla sıkıntıya girmedi.. Aferin hepsine.. Okan hoca da ilk kez takımının kontrollü oynaması yolunda yapmış olduğu taktik anlayışta başarılı oldu. Hepsini kutlarız..