PTT birinci liginin 26. haftasında kendi evinde Osmanlıspor’u konuk edecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da hazırlıklar devam ediyor.

Uğur Tütüneker’in takımına karşı galibiyet hesapları yapan mavi - beyazlılar hem prestij açısından kazanmak hem de Play Off hedefine doğru gitmek istiyor.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Kuvvet ağırlıklı çalışmaların yürütüldüğü idmanda dar alanda çift kale maç da yapıldı.

ÇIKIŞ İSTİYORUZ

Teknik direktör Kutlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçının önemine işaret ederek “Son haftalarda yakaladığımız çıkışı Ankara temsilcisi karşısında da sürdürmek istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak ve zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Taraftar desteğiyle mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz” dedi.

MUTLAKA KAZANMALIYIZ

Osmanlıspor’un süper lige doğrudan çıkmayı hedeflediğini aktaran Kutlu, “Son haftalarda ki en ciddi rakiplerimizden biriyle kendi evimizde karşı karşıya geleceğiz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Sahamızda, seyircimiz önünde oynamak avantaj. İnşallah bu avantajı skora da yansıtabiliriz” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU