Deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor’u 2-0 ile geçen mavi - beyazlılar, ligde tehlikeli bölgeden kopmak için bu haftayı da galibiyetle kapatmayı hedefliyor. Futbolculara verilen bir günlük iznin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan PTT 1. Lig temsilcimiz de sakatlığı devam eden Ahmet Devret, takımdan ayrı çalıştı. Maçın önemini futbolcularına aşılayan Teknik sorumlu Mehmet Polat nezaretinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tesislerinde antrenmanlarını yapan mavi - beyazlı ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından mutlak galibiyet bekliyor. PTT 1. Ligde topladığı 38 puanla sezonun tamamlanmasına üç hafta kala13. Sırada kendine yer bulan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bir haftalık aradan sonra galibiyet ile tanışarak taraftarlarını mutlu etmişti.

KOŞAN EKİBİMİZ VAR

Galibiyet ihtiyaçları olduğunu kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Mehmet Polat, “Bir haftalık sıkıntının ardından elde ettiğimiz galibiyetle biraz olsun rahatladık. Şimdiki hedefimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu maçtan da 3 puan alarak, ligde istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz, genç ve koşan bir ekibimiz var bunu da Maraşspor maçında herkes gördü, inşallah hafta sonu sahadan galip ayrılarak hem seri yakalamak hem de taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.

120 GÜNLÜK HASRET

Mavi – beyazlılar sezonun ikinci yarısında, şimdiye kadar kendi evinde oynadığı maçlarda galibiyet yüzü göremedi. En son 22 Aralık 2013’te TKİ Tavşanlıspspor’u 2 – 1 ile geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yaklaşık 120 gündür Kamil Ocak stadyumunda galibiyete hasret.

ÖZLEME SON VERECEKLER

20 Nisan Pazar günü saat 13.30’da İstanbul ekibini ağırlayacak olan mavi – beyazlılar, bu maçtan galibiyet ile ayrılarak bir yandan da şeytanın bacağını kırmak istiyor. Genç ve mücadeleci ekibine güvenen Teknik sorumlu Mehmet Polat, bu hafta mutlaka galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirtti. MUHARREM TÜRKOĞLU

////////////////