PTT birinci liginin 18. Haftasında kendi evinde mücadele ettiği TKİ Tavşanlı Linlitspor’u 2 – 1 mağlup ederek puanını 22’yeyükselten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da yüzler gülüyor.

Kamil Ocak Stadyumunda oynanan maçın ardından konuşan mavi – beyazlı temsilcimizin teknik sorumlusu Vedat Özsoylu galip geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Defansın tecrübeli oyuncularından Armand Deumi kendileri açısında zor bir maç olduğunu söylerlerken, İbrahim Ferdi Coşkun ise alt sırada yer alan takımlara karşı zorlandıklarını belirtti.

VEDAT ÖZSOYLU “TEMPOLU MAÇ OLDU”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, “Tempolu bir maç oldu. Rakip baya tempolu oynadı. Birinci yarı zorlandık, golü atınca rahatladık. İlk attığımız golü korumak adına maçta ikinci yarı biraz defansa çekilerek korumaya çalıştık. İkinci yarı attığımız ikinci golün ardından birazda olsa rahatladık. Arkadaşlar gerçekten iyi oynadılar. Karşı rakibi kutluyorum iyi mücadele ettiler. Tempolu güzel bir maç oldu. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ARMAND DEUMİ “RAHATLADIK”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Deumi, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Maç zor bir maç oldu ama attığımız golle bir sıfır ilk yarı öne geçince biraz rahatladık. Daha sonra ikinci yarı attığımız golle maçta daha iyi moral bularak daha iyi oynamaya başladık. Maç sonuçta bizim için iyi bitti. Mutluyuz, sevinçliyiz galip olduğumuz için” şeklinde konuştu.

FERDİ COŞKUN “KAZANMAMIZ GEREKİYORDU”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ferdi Coşkun, maçın zor bir maç olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle takım arkadaşımı kutluyorum çok iyi mücadele ettiler. Kazanmamız gereken bir maçtı üç puan aldık mutluyuz. Böyle takımlarda hep nedense zorlu bir maçı çeviriyoruz. İnşallah hafta içinde bu maçın analizini yapıp haftaya Fethiye maçımız var o maça daha iyi hazırlanıp o maçta da galip gelmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU