PTT 1. Ligdeki temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Alanyaspor’a karşı 3-2 kaybedilen maçın şoku yaşanıyor. Ligde Alanyaspor maçına kadar yenilgi yüzü görmeyen mavi beyazlılar ilk yenilgisini almış oldu.

Büyükşehir Belediyespor’un bu sezon oynadığı maçlarda ise son dakikalarda yediği goller dikkat çekiyor. Bu sezon Altınordu, Adana Demirspor, Boluspor maçlarında son dakikalarda kalesinde golü gören mavi beyazlılar son olarak Alanyaspor maçıyla da yine son dakika şoku yaşadı.

Büyükşehir Belediyespor son dakikada yediği gollerden dolayı tam 6 puan kaybederek zirve yolunda büyük şok yaşadı. Ligde lider Samsunspor’un 4 puan gerisinde 4. sırada yer alan temsilcimiz, eğer bu maçlarda rakiplerine engel olsaydı iki puan farkla liderlik koltuğunda tek başına oturuyor olacaktı.

SON SEKİZ YILIN EN KÖTÜ İKİNCİ İSTATİSTİĞİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un iç saha kabusu sürüyor. Bu sezon evinde oynadığı 6 maçtan sadece 1 galibiyet alabilen temsilcimiz toplamda ise sadece 7 puan toplayabildi.

Mavi beyazlı temsilcimiz topladığı 7 puanla son sekiz yılın en kötü ikinci iç saha performansına imza attı. En son 2014-2015 sezonunda ligin 11. Haftası sonunda 3 puan toplayabilen Büyükşehir, bu sezon topladığı 7 puanla da en kötü ikinci sezonunu yaşıyor.

Teknik Direktör Hakan Kutlu’da açıklamalarında iç sahadaki maçlarda zemin sorununun kendilerinin oyununu olumsuz etkilediğini dile getiriyor.