Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin almaya hak kazandığı “TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi” törenle takdim edildi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kaliteyi tanımlarken, "Bilgi, insan, mali kaynaklar eşittir kalite" dedi.

Kendirli Gazi Kültür Merkezi’ndeki belge takdim töreninde konuşan Fatma Şahin, "Bilgiyi, insanı özellikle mali boyutta parayı iyi yönetmemiz lazım. Bilgi, insan, mali kaynaklar eşittir kalite. Dolayısıyla bu kalite belgesi dediğimiz şey elimize alıp, işyerimize götüreceğimiz veya elimize alıp evimize götüreceğimiz bir kâğıttan ibaret değil" dedi. Gaziantep’in herhangi bir şehir olmadığını, iki milyon nüfusunun yanında, çok hassas bir dönemde Suriyeli mültecilere de hizmet ettiğini dile getiren Şahin, zoru kolaylaştırmak için kalite yönetiminin özümsenmesi gerektiğine dikkati çekti. Programa katılan belediye personeline de seslenen Şahin, onlardan, ailelerine hizmet eder gibi halka hizmet etmelerini istedi.

KORKMAZ:BELGEYİ ALAN 7. BAŞKANLIK OLDU

TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz da, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin alınmasının müşterilerin bütün beklentilerin karşılandığı anlamına gelmediğini, bunun daha üst versiyonları olduğuna işaret etti. Korkmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin belgeyi alan 7’nci başkanlık olduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken ise belge alma sürecinde yaptıkları çalışmaları anlatarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Programda, Korkmaz, Şahin’e “TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi” ve TSE-ISO-EN 9000 yazılı bayrağı takdim etti. Bülten