Milli maçlar nedeniyle ligde verilen arayı U-21 takımıyla maç yaparak geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor işi sıkı tutuyor. Ligde Play Off potasının oldukça yaklaşan mavi – beyazlı ekipte teknik direktör Bayram Bektaş işi sıkı tutuyor.

DİSİPLİNİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

Ligde kalan son 8 maçta oynayacakları bütün rakiplerin farklı iddialarının olduğunu açıklayan Bektaş, “Hiçbir maçın ve puanların garantisi yoktur. Bundan sonra da işimizi ciddi yapıp, disiplini elden bırakmamalıyız. Bazı rakiplerimizin şampiyonluk, bazılarının Play off potasının içinde olmak ve bazılarının ise kümeye düşmeme mücadelesi verecek olan takımlarla oynayacağız ve bu yarış ligin son maçına kadar devam edecek” dedi.

HERKES İYİ NİYETLİ

Artık telafisi olmayan haftalara girdiklerini aktaran Bektaş, “Sezona belli bir hedef doğrultusunda başlamayan takım şuanda Play off’a oldukça yakın. Bu nedenle kalan maçlarımızın tamamını final havasında oynayacağız. Burada beni sevindiren en önemli konu yönetim kurulumuzun bu işe inanılmaz destek vermeleri ve sürekli bizim yanımızda olmaları ayrıca futbolcularda buna karşılık sahada çok iyi mücadele ediyorlar. Sahada görev verdiğim tüm oyuncularım işini ciddiyetle yapıyor ve disiplini elden bırakmayacaklar” dedi.

KAZANAN OLMAK İSTİYORUZ

Lige verilen aranın ardından deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacaklarını ve bu karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğini anlatan Bektaş, “ Hiçbir karşılaşma kolay olmayacak. Şanlıurfaspor bir an önce tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor. Kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak isteyecekler. Bizde rakibimizden üç puan almak istiyoruz. Şanlıurfaspor’un birbirinden yetenekli oyuncuları var ve bulundukları yeri kesinlikle hak etmiyorlar. Zorlu bir maç olacak ama kazanan biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.