Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un Afyonkarahisar kampı hızlı başladı.

İkmal Termal otelde birinci etap kamp çalışmalarına başlayan mavi – beyazlı futbolcular, antrenmanlara bu kadar hızlı başlayacaklarını beklemiyordu.

Sabah ve öğlen yapılan çalışmalarda ısınma ve düz koşu ağırlıklı çalışan temsilcimiz, akşam ise düz koşu ve kondisyon ağırlıkla çalışma yaptı.

Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde yapılan antrenman ‘da futbolcuların adeta pestili çıktı.

İSTEKLİ ÇALIŞIYORLAR

Afyon’da yaklaşık iki hafta birinci etap çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Oyuncularımız istekli, arzulu ve iyi çalışıyorlar. Hava, sahalar ve bulunduğumuz otellerin şartları da çok iyi. Günde çift idman yaparak kampımızı devam ettiriyoruz” dedi.

KALİTELİ EKİP OLURUZ

Kadrolarına şuana kadar kattıkları futbolcuların takımın faydasına olacağını belirten Kutlu, “Yeni bir yapılanma içerisine girdik. Bu sezon daha genç, çok koşan, dinamik ve seyir zevki yüksek olan bir takım hedefliyoruz. Bu doğrultuda aramıza katılan arkadaşların yanı sıra görüşmelerin devam ettiği futbolcularımızda var. Onlar da kamp çalışmalarına başladıklarını zaman sezona kadar oldukça kaliteli bir ekip oluruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU