Gaziantep’i PTT 1. Liginde temsil eden Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü evinde konuk edeceği Osmanlıspor maçı hazırlıklarını Gaski tesislerinde ara vermeden sürdürüyor.

Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren ekipte futbolcuların hırsları dikkatlerden kaçmadı.

ÖNEMLİ MAÇ

Futbolcuların form durumlarından memnunum olduğunu söyleyen Kutlu, “Son hafta lig maçı olarak Orduspor maçını oynadık gerçekten oyuncularımız bu maçta rakibimizin ligdeki konumunu baz almadan çok ciddiye alarak mücadele ettiler ve 2-0 gibi çok güzel bir sonuç aldık. Lige verilen milli maç arasında Mersin İdmanyurdu ile bizim açımızdan çok güzel geçen ve oyuncularımızın performansını da beğendiğimiz bir hazırlık maçı geçirdik. Şimdi önümüzde çok önemli bir Osmanlıspor maçı var. İki takım için de çok önemli bir maç. Biz son 5 maçın 4’ünü kazanmış bir takımız. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. İnşallah Osmanlıspor maçını kazanıp ligdeki hedefimize doğru ilerlemeye gayret edeceğiz” dedi.

BİZ İNANDIK

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Osmanlıspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “ Play-off hedefimizden uzaklaşmama adına bu haftayı mutlaka kayıpsız atlatmak zorundayız. Ligde 9 maçımız kaldı. Play-off oynamak istiyorsak bu maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılmalıyız. Bizim için kalan maçlarımız final niteliğinde. Osmanlıspor maçı da bu final maçlarımızdan ilki. Mutlaka kazanmalıyız. İstediğimiz sonuçla sahadan ayrılacağız. Biz teknik heyet ve takım olarak inandık” açıklamasını yaptı. MUHARREM TÜRKOĞLU