PTT birinci liginde ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kampta ki ikinci hazırlık maçını Almanya 3. Lig takımlarından Hansa Rostock, ekibiyle özel maç yaptı.

Mavi – beyazlı temsilcimiz, karşılaşmanın ikinci yarısında Almanya temsilcisi karşısında kalesinde tehlike yaşarken, iki gole engel olamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Antalya Lara Titanic otele ait Mehmet Aydın tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın atakları sonuç vermeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. Maçın ikinci yarısında rakibinin girdiği pozisyonlar larşısında çaresiz kalan temsilcimiz sahadan üzgün ayrıldı.

Mavi – beyazlı temsilcimiz sahaya kalede Adam Stachowiak, defansta Yenal Tuncel, Serkan Yanık, Josef Çınar ve Nıkola Raspopovic, orta sahada İshak Çakmak, Gökhan Sazdağı, Umut Sönmez, Alanzinho ve ileri uçta Nemanje Kojic ilk on biriyle çıktı.

ÖLÇÜ OLMAZ

Kamp süresince futbolcuları daha da yakından tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Bayram Bektaş, “ilk yarının bitmesine yakın bir sürede göreve geldikten sonra oldukça önemli maçlar oynadık. Devre arası kampı teknik ekip ile futbolcuların oyunu sisteminde ve birbirimizi tanıma açısından iyi bir fırsat oldu. Kampta oynadığımız 2 hazırlık maçında alınan sonuçlar lig öncesi ölçü olamaz” dedi.

LİGE HAZIR GİRECEĞİZ

Bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Balıkesirspor mücadelesiyle sezonun ikinci yarısına başlayacaklarını hatırlatan Bektaş, şunları söyledi:

Ligin başlamasına 5 gün var. Bu süre içerisinde eksiklerimizi tamamen gidereceğiz. Oynadığımız 2 hazırlık maçında 2 değişik sonuç aldık. Kamp çok olumlu geçti. Oyuncular hakkında çok daha iyi fikir sahibi oldum. Bu maçların sonuçları önemli değil. Oyun olarak zaman zaman futbolcularım istediklerimi yaptı. Kamp sürecinde oyuncularım ne istediğimi anladı. İkinci yarının ilk haftasında oynayacağımız Balıkesirspor maçına kadar takım tam anlamıyla hazır olacaktır”