PTT 1. Ligde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Teknik ekipten futbolculara kadar bu sezon takımda görev yapan her bireyin şampiyonluğa inandığını aktaran kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, kamp çalışmalarını sonlandırdıklarını ve artık lige konsantre olduklarını aktardı.

LİG FARKLI ATMOSFER

Kendi tesislerinde ve Düzce’de gerçekleştirdikleri kamp çalışmalarının son derece verimli geçtiğini aktaran Gözegir, “İki etaptan oluşan kamp dönemi geçirdik. Bu süreçte takımdaki arkadaşlık ortamının geliştiğini gözlemledik. Şu an için her şey lehimize gibi görünüyor. Elbette ki lig ortamı farklı bir atmosferden oluşuyor. Her ne kadar uyum sorununu aşmış gibi görünse de bunun sezon başladığında daha iyi netleşecektir” dedi.

ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPTIK

Teknik direktör Nurullah Sağlam ve ekibine her anlamda güvendiklerini açıklayan Gözegir, “Dünden itibaren kendi tesislerimizde ligin ilk haftasında ki Boluspor maçı hazırlıklarına başladık. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında önemli transferler yaptık. Moral ve motivasyonun üst seviyede olduğu takımımızda transfer defteri kapandı ancak yine de faydalı olacağına inandığımız isimlerle kadromuzu güçlendirebiliriz. Çünkü lig uzun soluklu bir maraton. İhtiyacımız yok ama 'hayır' diyemeyeceğimiz isim veya teklif olursa bunu değerlendirebiliriz” şeklinde konuştu