PTT 1. Lig'in 2. haftasında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘un teknik direktörü Hakan Kutlu, maçta penaltı kararı verilmeyen 3 pozisyonlarının bulunduğunu savundu.

Kutlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet parolasıyla çıktıkları mücadelede, taraftar azlığı nedeniyle iç saha avantajını kullanamadıklarını ifade etti.

TARAFTARIMIZ GELMİYOR

Şehirde spora karşı isteksizlik olduğunu, bu yüzden takımının dış sahada daha iyi oyun ortaya koyduğunu ifade eden Kutlu, “Yeni Malatya maçını kazanmak istiyorduk. Bizim için iç saha avantajı çok fazla görünmüyor. Geçen seneden beri burada çalışıyorum yeteri kadar taraftarımız gelmiyor. Geçen hafta Balıkesirspor maçında daha çok pozisyona girdik ve galibiyete yakın taraftık. Rakibimizin bugün duran top harici pozisyonu yoktu. Oyun olarak üstün gözüksek de girdiğimiz pozisyonları gole çevirmekte zorlandık. Ama buna rağmen 3 tane verilmeyen penaltı pozisyonu var. Bunun 2'si bana göre çok netti. Hakemlerin daha dikkatli olmasını istiyorum. İki yıldır gerçekten verilen kararlar can sıkıyor. Biz kendi eksiklerimizi görüyoruz. İki haftadır gol yemedik ama gol de atamadık. Genç, yeni bir takımız. İnşallah eksiklerimizi tamamlayıp ligin üst sıralarında yer alırız. İki haftadır gol yemiyoruz ama gol de atamıyoruz. Bu eksikliklerimiz tamamlayacağız” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU