Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da yeni sezon hazırlıkları sessiz ve derinden giderken, hedefinde ise göz kamaştıran bir takım olgusu var.

Mavi – beyazlı temsilcimiz şu ana kadar teknik direktör ve sportif direktörlerde isimleri netleştirirken, transfer çalışmalarında ise aceleci davranmıyor.

Geçen sezonun son üç haftasında takımı çalıştıran ve elde ettiği sonuçlarla başarılı olan Bülent Bölükbaşı, yeni sezonda teknik direktör olarak göreve devam ederken, futbol severlere göz kamaştıran bir takım sözü verdi.

GURUR VERİYOR

Saha içinde agresif bir takım olmak istediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bülent Bölükbaşı, “Heyecanımızı, taraftarının ruhunu sahaya yansıtmak gerekiyor. Bu bağlamda elimizden gelenin en fazlasını yapacağız. Takımımızı en iyi yere getirmek için çok çalışacağız, bunun için söz verebilirim. Her şey kısa vadede olmuyor uzun vadede düşünmek gerekiyor. Biz de uzun vadede başkanımızın hedefleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Ben ekibimle beraber bu takımın taraftarına sahada her şeyini verecek, hedefleri olan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasını isteyen bir oyuncu topluluğu oluşturacağımızın sözünü veriyorum. Bu camiada teknik direktörlük görevini yapacak olmak bana gurur veriyor” dedi.

KADROMUZU KORUYACAĞIZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un güçlü bir camia olduğunu aktaran Bölükbaşı, “Kadromuz ligin en iyi ekiplerinden birine sahip ve iskeletimizi bozmadan gerekli mevkilere takviyelerimizi yaparsak hedefimize zorlanmadan ulaşabiliriz. Bu konuda yönetim kurulumuz gerçekten çok iyi niyetli çalışıyor ve takımın daha güçlü olabilmesi adına her türlü fedakârlıkları yapıyorlar. Birinci kamp döneminde takımın genel durumunu net olarak göreceğiz ve sezona da sıkıntısız bir şekilde başlayacağız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU