PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kongreye bir hafta kala belirsizlik devam ediyor. Sezonun sona ermesinin ardından olağanüstü kongre kararı alan mavi – beyazlı yönetimi oluşturacak liste Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in onayını bekliyor. Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre başkan adayları arasında Nurettin Özkaya ve Osman Toprak’ın yanı sıra alternatifler olduğu belirtildi.Geçen sezon ligde oldukça zor bir dönem geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’ da yeni dönemde oldukça güçlü bir ekip oluşturtulacağı ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkılacağı öğrenildi.

DEĞİŞİM RÜZGÂRI ESECEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’ da 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongrenin ardından değişim rüzgârları esecek. Mevcut futbolcuların yanı sıra tesis içerisinde de birçok bölümde değişikliğin beklendiği kulüpte sürecin nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.

FUTBOLCULAR BEKLEMEDE

Bu sezon 10 futbolcunun sözleşmesinin sona ermesinin yanı sıra kadroda ki birçok futbolcu da yeni yapılanma sürecini merakla bekliyor.Gelecek sezon mavi – beyazlı formayı yeniden terletmek isteyen birçok futbolcu, kongrede seçilecek olan kulüp başkanı ve yöneticilerin alacağı kararların ardından yeni sezonda kendi planlamalarını yapacaklar.