Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu forvetle güçlendirmeyi hedefliyor. Geçen sezonun özellikle ikinci yarısında Sırp golcü Nemanje Kojic’in sakatlık ve form düşüklüğü yaşamasının ardından diğer forvetlerden de yeteri kadar verim alamayan mavi – beyazlı ekip, usta bir forveti bitirmeye hazırlanıyor.

EZBERE HAREKET EDİLMEYECEK

Bayram dolayısıyla görüşmelere biraz ara verdiklerini ancak yeniden temas haline geçtiklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, yapılacak olan takviyelerden sonra kadrolarını oluşturmuş olacaklarını vurguladı. Öte yandan kendilerine çok sayıda oyuncunun gelmek istemesine rağmen ezbere hareket etmeyeceklerinin altını çizen Açıkgöz, “Şu anda anlaşmaya vardığımız bazı oyuncular var fakat kulüpleriyle olan sorunlarını çözmeden kamuoyuyla bu isimleri paylaşmamız hem bize hem de futbolcuya zarar verir” dedi.

KAMPTA NETLEŞECEK

Dün sezonun ilk çalışmasının startının verildiğini hatırlatan Açıkgöz, “Camiamıza ve Gaziantep futboluna hayırlı bir sezon geçmesini temenni ediyorum. İnşallah kazasız belasız başarılı bir sezon yaşarız. Henüz birinci etap çalışmalarına tam kadro başlamadık, aramıza katılacak olan arkadaşlarımızın yanı sıra teknik ekibin düşünmediği bazı isimleri de gönderebiliriz. Her şey kampta ki çalışma durumlarına bağlı ama yapacağımız transferleri bir an önce sonlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU