PTT birinci liginde bu sezon beklenilenin altında kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonun ikinci yarısında evinde galibiyet yüzü görmedi. Sezona Suat Kaya ile başlayıp, Hasan Özer’le teknik ekip değişikliği yapan mavi – beyazlı temsilcimiz, başarısız sonuçların ardından Özer’in yardımcıları Mehmet Polat ve Bülent Bölükbaşı ile devam ederken tehlike çemberinin içinden tam olarak çıkamadı.

105 GÜNLÜK HASRET

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu sezon Kamil Ocak Stadyumunda 105 gündür galibiyete hasret kaldı. Kendi evinde ilk yarının son maçında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u Serdar Deliktaş ve Abdullah Halman’ın golleriyle 2 – 1 mağlup eden mavi – beyazlılar, ikinci yarıda iç sahada oynadığı 6 maçta 3 puanı bir arada göremedi. Temsilcimiz ikinci yarıda kendi evinde oynadığı maçlarda 3 beraberlikle 3 puan aldı. 5 gol atan ekip kendi kalesinde ise 10 gole maruz kaldı.

DEPLASMANDA GÜLÜYORUZ

Mavi – beyazlı ekip bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda daha başarılı sonuçlar elde etti. Kendi evinde bu zaman kadar Kamil Ocak Stadyumunda 17 puan toplayan ekip, deplasmanda 18 puan toplayarak toplam 35 puanla 13’ncü sıraya yerleşti.

KALAN MAÇLAR

PTT 1’nci ligde sezonun tamamlanmasına 5 maç kalırken, mavi – beyazlı temsilcimiz kalan haftaları en iyi şekilde tamamlamak istiyor. Kümede kalma barajının 40 puan olması beklenirken mavi – beyazlıların elde edeceği 5 puanla ligde kalma sevincini yaşayacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un bu sezon ligde kalan maçları;

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Manisaspor (İç Saha)

Kahramanmaraşspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Deplasman)

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İç Saha)

TKİ Tavşanlı Linyitspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Deplasman)

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Fethiyespor (İç Saha)

MUHARREM TÜRKOĞLU