Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek amacıyla seçimlerin sona ermesini bekleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da transfer çalışmaları start alıyor.

Kadrosundan birçok futbolcu ile yollarını ayıran mavi – beyazlı yönetim, sezon içerisinde takibe aldığı bazı futbolcularla temasa geçerek renklerine bağlamak istiyor.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILACAK

Olağan genel kurlunu yaptıktan sonra henüz bir araya gelemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da öncelikli olarak bir iki gün içerisinde toplantı yapılacak ve görev dağılımı gerçekleştirilecek.

2015 – 2016 sezonunda daha güçlü bir kadro oluşturmak ve hedefi büyük tutmak isteyen yönetimde görev alacak isimlerin daha aktif duruma gelmesini ve başarı adına ter dökmek isteyecekleri öğrenildi.

TRANSFER KOMİTESİ OLUŞTURULACAK

Mavi – Beyazlı yönetim görev dağılımının ardından transfer komitesini oluşturacak ve vakit geçirilmeden çalışmalara başlanılacak.

Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ve Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun hazırladığı listede bir hayli futbolcu ismi bulunuyor.

Sezon içerisinde takibe alınan ve temasa geçilen futbolcularla en kısa sürede görüşülüp kamp öncesine kadar anlaşma sağlanacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU