Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kente dönmedi.

Karşılaşmanın ardından Sivas’ta kalan ve Sivasspor tesislerinde Denizlispor maçı hazırlıklarına başlayan mavi – beyazlı ekip, bugün de İstanbul’a geçecek.

Hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan temsilcimiz, bugün Kartal tesislerinde antrenman yaptıktan sonra Denizli’ye hareket edecek.

Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde Sivasspor tesislerinde yapılan antrenmana futbolcular, koşu ve egzersiz hareketleriyle başladı. Sivaspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcuların yenilenme hareketleriyle sürdürdüğü antrenmanda diğer futbolcular ise çift kale maç yaptı ve taktik çalıştı.

HER PUAN ÖNEMLİ

Sivasspor maçında ki mağlubiyetin kendileri açısından sorun yaratmadığını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Kupa maçlarını, ligin geleceğinde takımı kurgulamak açısından önemli görüyoruz. Bu nedenle söz konusu maçlarda forma şansı bulamayan ve alt yapıdaki gençlere öncelik veriyoruz. Sivasspor maçından alınan sonuç takımı moral veya motivasyon olarak etkilemedi. Bizim için önemli olan lig maçlarıdır. Bu doğrultuda son haftalarda güzel sonuçlar almaya başladık. Çıkışımızı sürdürmek için Denizli'den 3 puanla dönmeliyiz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Devre arasına kadar alacağımız her puan bizim için çok kıymetli. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU