PTT 1'inci Ligi'nde 5 haftada kalesinde 7 gol gören ve grubunun küme potasında yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, milli maç arasında zaaflarını gidermeye çalışıyor..

Çalışmalarını teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde kendi tesislerinde aralıksız sürdüren mavi – beyazlı temsilcimizde futbolcuların hırsları dikkat çekiyor. Hafta sonu İzmir deplasmanında Karşıyaka ile oynayacak olan temsilcimiz, sezonun ilk galibiyetini elde etmenin peşinde olacak.

ŞANSSIZLIĞI KIRAMADIK

Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, “Sezon başından bu yana üzerimizde ki şanssızlığı bir türlü kıramadık. Kalabalık transfer yapmamız futbol kamuoyunda hedefi olan bir takım oluşmamıza neden oldu. Elbette ki sıfırdan kurulan takımın hemen derlenip toparlanması kolay değil. Lige verilen ara bu açıdan bize oldukça faydalı olacak. Bu hafta sonu artık özlediğimiz galibiyete ulaşmak ve daha sonra seri yakalayarak çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

KAZANMAK ADINA HAZIRLANIYORUZ

Karşıyaka’nın da aldığı sonuçların ortada olduğunu ifade eden Sağlam, “Rakibimiz de beklenilen sonuçları alamadı, kaliteli de bir kadroları var. Herkes kendine göre kaliteli kadro kurduğuna inanıyor. Karşıyaka'da bunlardan birisi ama kimi takım lige iyi başlıyor, kimi takım kötü. Bizde lige kötü başlayanlardanız ama bunu terse çevirmek bizim elimizde. Biz artık iyi gitmek istiyoruz. Şu aşamadan sonra kendi adımıza deplasman ya da iç saha maçları fark etmez. Böyle de bir ayrım yapmıyoruz. Biz her maça kazanmak adına hazırlanıyoruz. İnşallah Karşıyaka karşısında istediğimiz sonucu alıp beklenen yükselişi bu maçla birlikte yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.