PTT birinci liginde üst sıraları hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi evinde Adana Demirspor ile karşı karlıya geliyor.

Geçen hafta deplasmanda Tekden Denizlispor’dan bir puanı koparan mavi – beyazlılar, sahaya üç puan parolasıyla çıkacak.

Kamil Ocak Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı İzmir üst klasman hakemlerinden Hüseyin Sabancı yönetirken yardımcılıklarını Şenol Ersoy ve Emre Suna yapacaklar.

SADECE GALİBİYET

Futbolun üç ihtimalli sonuca dayandığın söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, yarın ki Adana Demirspor maçını tek ihtimal geçiyor.

Play Off yolunda özellikle Kamil Ocak Stadyumunda oynayacakları maçlardan mutlak suretle galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını belirten oyuncular, “Rakip ile aramızda sadece bir puan fark var bu maç bir bakıma 6 puan niteliği taşıyor. Kendi evimizde oynama avantajımızı iyi kullanmak ve bu zorlu mücadeleden kazançlı çıkmak istiyoruz” dediler.

BAŞKAN RÖVANŞI İSTİYOR

Sezonun en kötü mağlubiyetlerinden birini Adana Demirspor’a karşı aldıklarını söyleyen kulüp başkanı Ünsal Göksen, “İyi oynadığımız bir maçı ne yazık ki farklı mağlup etmek zorunda kaldık. Bir bakıma futbolun acımasız yüzüyle karşı karşıya kaldık. Ben teknik ekibime ve futbolcularıma güveniyorum, yarın ki maç kolay olmayacak ama bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak ve rövanşı almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

3 SAKAT 1 HASTA VAR

En büyük sıkıntılarının başında sakatlıkların yer aldığı mavi – beyazlı camiada yarın oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi 3 sakat ve bir de hasta oyuncu bulunuyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da zorlu maç öncesi İbrahim Ferdi Coşkun, Ercan Çapar ve Serdar Deliktaş’ın sakatlıkları bulunurken, Ferit Cömert ise gribal enfeksiyon nedeniyle haftayı dinlenerek geçirmek zorunda kaldı.

YERLİ LİSANSLAR TAMAM

Hafta içinde Eskişehirspor’dan Mahmut Boz ve Ufuk Budak ile Şanlıurfaspor’dan Murat Kayalı’yı renklerine bağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da üç futbolcunun lisans işlemleri tamamlandı.

Teknik ekibin görev vermesi durumunda yeni transferler yarın ki Adana Demirspor maçında forma giyebilecekler.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİAdana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıklarını belirterek, bu başarıyı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi.Geçen hafta sahalarında yaptıkları maçta Boluspor'u 2-1 yenerek sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade Eden Uğur, “Bu hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladık. Zor bir karşılaşma olacak, artık Adana Demirspor, dış saha fark etmeksizin galibiyet için mücadele edecek. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık bunu sürdürmek istiyoruz. Ligde orta sıralardayız bundan sonra alacağımız galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.Uğur, takımda Junior ve Rıdvan Koçak'ın dışında eksik futbolcu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

MUHARREM TÜRKOĞLU