Ara transferde kadrosunu Francis Litsingi’yi kattıktan sonra önce ki gün de tecrübeli oyuncu Benjamin Fuchs ile anlaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu güçlendiriyor.

Mavi – beyazlı temsilcimizin kulüp başkanı Osman Toprak, Göztepe'den ayrılan sağ bek Benjamin Fuchs'ın takımın dün sona eren Antalya kampına katıldığını belirterek, “Önemli bir sorun çıkmadığı takdirde Fuchs, sezonun ikinci yarısında kulübümüzün başarısı için mücadele edecek” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Devre arasında ilk olarak Francis Litsingi'yi kadrolarına katarak transferi gerçekleştirdiklerini açıklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Teknik heyetin raporları doğrultusunda takımın daha güçlü bir yapıya kavuşması için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda bir süre önce Göztepe'den ayrılan ve sağ bek mevkiinde görev yapan 32 yaşındaki Benjamin Fuchs ile temasa geçtik. Tecrübeli oyuncuyla prensipte anlaştık. Fuchs, takımımızın Antalya kampına katıldı ve büyük bir sorun çıkmadığı takdirde sezonun ikinci yarısında mavi-beyazlı formanın başarısı için mücadele edecek” dedi.