BOLUSPOR – GAZİANTEP B.B.S

TARİH: 1 ŞUBAT PAZAR

STAD: BOLU ATATÜRK

SAAT: 13.30

HAKEMLER: MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU – BAKİ YİĞİT – MEHMET KISAL

YAYIN: TRT WEB TV

Devre arası kampını Antalya’da tamamladıktan sonra Gaziantep’e dönmeyen Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta deplasmanda Alanyaspor ile oynayan mavi – beyazlı ekip, yine Tuzlaspor ile İstanbul’da oynadıktan sonra bu defa Boluspor ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle rotasını Bolu’ya çevirdi.

Kampın ardından oynanan Alanyaspor maçından mağlubiyetle ayrılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bolu deplasmanından galibiyetle dönerek puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

DÖNMEDİLER

İlk yarının son haftasında kendi evinde Giresunspor ile oynadıktan sonra bir hafta tatil yapan temsilcimiz, yaklaşık 15 günlük süre Antalya’da kamp yaptıktan sonra ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Alanya’nın konuğu olması nedeniyle şehre dönmedi. Hafta içeresinde Tuzlaspor ile oynanan Ziraat Türkiye kupası nedeniyle İstanbul’a giden ekip, yarında yine deplasmanda Boluspor ile oynayacağı maç nedeniyle Gaziantep’e dönmeyerek Bolu’da kamp kurdu. Mavi – Beyazlılar, tekrar hafta içinde Gaziantepspor ile oynayacağı kupa maçı nedeniyle izin kullanmayarak hemen dönüş yapacak ve çalışmalara başlayacak.

PAROLA BELLİ

Hedefini ilk etapta Play Off olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da parola kesinlikle galibiyet.

Deplasmanda da olsa her maçına 3 puan amaçlayarak çıkan temsilcimiz, Boluspor karşısında da kazanarak haftayı mutlu kapatmak istiyor.

Yapılan transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Geçen hafta beklenmedik bir yenilgi ile sahadan ayrıldık. Biz hedefi olan bir takımız ve bu hedefler doğrultusunda artık kaybetme kredimiz kalmadı. Mutlaka her maçımızı kazanarak hedefimize ilerlemek zorundayız. Yarın deplasmanda oynayacağımız Boluspor ile aynı puanlara sahibiz. Onlarda kendi evlerinde kazanarak çıkış yakalamak isteyecekler ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

JAVADOV BU DEFA RAKİP

Sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan ancak ara devre arasında gönderilen Azeri futbolcu Vagif Javadov bu defa Boluspor formasıyla rakip olacak.

Büyükşehir Belediyespor’dan gönderilmeyi hak etmediği ifade eden Azeri futbolcu, teknik ekip ve yönetim böyle bir karar almışsa benimde saygı duymam gerekiyordu. Boluspor’dan gelen teklife olumlu baktım, umut ediyorum burada kendimi ispat edeceğim, dedi.

BOLU CEPHESİ

Boluspor Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına sıkı bir şekilde hazırlandı.

Kırmızı – Beyazlı ekipte Cengiz Umut Meraş’ın dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Reha Erginer yönetiminde çalışmalarını devam ettiren Boluspor son antrenmanını dün yaptığı taktik çalışmasıyla sonlandırarak maç saatini beklemeye başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u analiz ettiklerini ve eksik yönlerini tespit ettiklerini belirten Boluspor teknik direktörü Erginer, “Son antrenmanımızda rakibimizin eksilerini ve artılarını göz önünde bulundurarak çalıma yaptık. Bu çalışmalarımız Pazar günü sahaya tam olarak yansıtırsak kazanan biz oluruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU