Birinci etap kamp çalışmalarını Afyon İkbal Termal otelde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da dur durak yok.

3 Temmuz tarihinde başlayan kampı günde çift idmanla sürdüren mavi – beyazlı futbolcular, güç depolamaya devam ediyor.

YENİ TAKIM KURDUK

Teknik direktör Hakan Kutlu, kampın sürdüğü termal tesislerde yaptığı açıklamada, geçen sezonun ardından birçok oyuncuyla yollarını ayırdıklarını ve yeni bir takım kurduklarını söyledi.

Sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Afyonkarahisar'da sürdürdüklerini belirten Kutlu, “Afyonkarahisar, tesisleri, otelleri ve hava durumuyla Türkiye'nin en iyi yerlerinden biridir. Hava şartları çok iyi, Avrupa'da bile sıcaklıklar 30-35 dereceyi bulurken burada 20-24 derecede seyrediyor. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz” dedi.

BİZLERE GÜÇ KATACAK

Zirveye oynayacak bir ekip oluşturduklarını dile getiren Kutlu, “Genç ve dinamik arkadaşlarımızı da aramıza kattık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bizlere güç katacaklarla olmayı uygun gördük” ifadelerini kullandı.

LİGİMİZİN TEK EKSİĞİ MADDİ İMKANLAR

PTT 1'inci Ligi de değerlendiren Hakan Kutlu, kalite olarak çok üst düzeyde olduğunu, Süper Lig'den tek eksiğinin parasal kaynaklar olduğunu anlattı. Hakan Kutlu, "Süper Lig kulüplerinin gerek canlı yayın gerekse reklamdan ciddi bir geliri var. Bizim ligimizde ise pek çok takım maddi imkânsızlıklara rağmen mücadele ediyor. Buna rağmen çok kaliteli bir ligi sahibiz" diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU