Sezona Play Off hedefleriyle giren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT birinci ligin beraberliğe doymayan takımı olarak anılmaya başladı.

Oynadığı maçlarda ‘Kazanamıyorsan, kaybetme’ felsefesine ağırlık vermeye başlayan mavi – beyazlı temsilcimiz, Elazığspor’dan da bir puan alarak sahadan ayrıldı.

PTT birinci liginde bu sezon oynadığı 9 galibiyet ve 7 yenilgi alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geriye kalan 14 maçtan da beraberliklerle ayrıldı. Temsilcimiz ligde bir maçı eksik olan Balıkesirspor’un önünde bu alanda ilk sırada yer alıyor. Ege temsilcisinin 29 maçta 13 beraberliği bulunurken temsilcimiz rakibinden bir maç fazla beraberlik elde etmiş oldu.

İÇERİDE VE DIŞARIDA DA BERABERLİK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligde oynadığı maçların neredeyse yarısını beraberliklerle tamamlarken, deplasman ve iç sahalarda elde ettiği beraberliklerde de eşitliği bozmadı.

Mavi – beyazlı temsilcimiz, 14 beraberliğin 7’sini Kâmil Ocak stadyumunda elde ederken 7 maçta da deplasmanda rakipleriyle eşitliği bozamadı.

EN ÇOK 1 – 1 BİTTİ

PTT birinci lig temsilcimiz, beraberlikler serisinde rakipleriyle en çok sahadan 1 – 1 berabere kalarak ayrıldı. Altınordu, Samsunspor, Şanlıurfaspor, Karşıyaka, Boluspor, Karabük ve Elazığspor maçları karşılıklı atılan birer golle sonuçlandı.

Temsilcimiz 5 maçta da sahadan maça başladığı sonuçla ayrıldı. Balıkesirspor, Malatyaspor, Göztepe, Giresunspor ve Altınordu maçlarında 0 – 0 kaldı.

Boluspor ve Denizlispor maçlarında ise 2 – 2 kalarak birer puanı hanesine yazdırdı.

MUHARREM TÜRKOĞLU