Gaziantep Tüfad şubesi, 7 seneden bu yana kullandığı bina Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliye ettirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından zamanın belediye başkanı Asım Güzelbey döneminde Gaziantepli futbol antrenörlerinin hizmetine sunulan dernek binası ani bir kararla boşalttırıldı.

MUTFAK YAPILACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin 11 Temmuz 2016 tarih ve 257 sayılı yazısı ile gönderilen evrakta dernek binasının en kısa sürede tahliye edilmesi talep edildi.

TÜFAD KATKI SAĞLADI

Gaziantep Tüfad şubesi Hasan Doğan Tesislerinde bulunan dernek binası ve lokaline yerleştikten sonra tesislerin sahasında bulunan yedek kulübeleri kullanılmaz durumdayken yenisini yaptırdı. Alt yapı ve futbol okulları tarafından kullanılması amacıyla sanayi amaçlı çamaşır makinaları alt yapıya hediye edildi. Futbol antrenörleri lokalde ücretsiz olarak ikramlardan faydalanabiliyorlardı. Gaziantep Tüfad şubesi ayrıca lokalin teras bölümünü cam bölmeler yaptırarak çok amaçlı kullanım imkânı sağladı.

HEMEN BOŞALTIN DENİLDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen yazıda şunlara yer verildi;

Kulübümüzün alt yapı tesislerinde kullanmakta olduğunuz şubenizin tesislerimizin fiziki şartlarının yetersiz olduğundan alt yapı sporcularımıza daha iyi hizmet verebilmesi için dershane ve mutfak bölümü oluşturulacağından dolayı en kısa zamanda tahliye edilmesi hususunu bilgilerinize arz ederiz.

MUHARREM TÜRKOĞLU