Transferde henüz bir adım atmayan PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor aceleci olmayacak.

Bu sezon bütçesini kısan ve iskelet kadroyu muhafazaya etmeye çalışan mavi – beyazlı ekip, transferde hızlı adım atmayacak.

ENDİŞE ETMESİNLER

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor taraftarlarından biraz sabırlı olmalarını isteyen mavi – beyazlı ekibin basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “Gaziantepli futbol severlerin keyifle izleyecekleri bir takım oluşturacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi

HIZLI ADIM ATMAYACAĞIZ

Transfer döneminde hızlı adımlar atmayacaklarını dile getiren Açıkgöz “PTT birinci liginde mücadele eden birçok kulübün yöneticileriyle bir süre sohbet etme imkanı bulduk. Herkes oyuncuların çok yüksek ücretler talep ettiğini dile getiriyor. En az isteyen oyuncuların 600 bin TL talep ettiklerini dile getirdiler. Bizim bu paraları verecek gücümüz yok. Bu nedenle hızlı adımlar kesinlikle atmayacağız” dedi.

SABIRLI OLSUNLAR

Amaçlarının kaliteli bir kadro kurmak olduğunu kaydeden Açıkgöz “Geçen sene nasıl transferler yaptıysak politikamız yine aynı olacak. Şimdi desek ki ‘Şu futbolcuyla görüşme halindeyiz’ o zaman istediğimiz yolu kat edemiyoruz. Bazı sorunlar çıkıyor. Bu nedenle imza aşamasına gelmeden hiçbir oyuncunun adını dillendirmeyeceğiz. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsun. Keyifle izleyecekleri bir takım oluşturacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU