Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında kep heyecanı sürerken GKV Anaokulu öğrencileri de düzenlenen törenle kep atarak bir üst eğitim kurulu olan ilkokula geçtiler. GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen törenle keplerini atan minik öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunurken törende söyledikleri marşlar izleyenleri adeta büyüledi.

Yarım asırlık bir eğitim kurumu olan Gaziantep Kolej Vakfı’nın eğitimin bütün alanlarında etkin olduğuna dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili "Mmezun olarak ilkokul birinci sınıfa gitmeye hak kazanan minik yavrularımız kurumumuz bünyesinde nitelikli bir eğitim alarak okul öncesi eğitimlerini başarıyla tamamladılar. Bundan sonraki süreçte ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini de yine Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde devam ettirmelerini umuyorum” dedi.

İKİ FARKLI DUYGU

Okul öncesi eğitimin bireylerin gelişiminde büyük rol oynadığını ifade eden GKV Özel Anaokulu Müdiresi Neslihan Türkistanlı ise iki farklı duyguyu bir arada yaşadıklarını ifade ederek “Bugün hüzün ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Minik yavrularımız mezun olarak bir üst eğitim kademesine geçiyor onlardan ayrılıyoruz. Mutluyuz onları bize emanet eden anne ve babalarına nitelikli bir eğitim sürecinden geçirerek geleceğe hazır halde geri teslim ediyoruz. Minik yavrularımız kurumumuz bünyesinde birçok alanda nitelikli eğitim alırken yetenekleri doğrultusunda da geliştirilerek birçok projede önemli görevler aldılar. Yolları ve bahtları açık olsun" dedi.

TÜRK BAYRAKLARI EŞLİĞİNDE GÖSTERİ

Yapılan konuşmaların ardından Şirinler Sınıfı, Çiçekler Sınıfı, Arılar Sınıfı, Mavi Boncuklar Sınıfı, Balıklar Sınıfı ve Yıldızlar Sınıfı öğrencileri öğretmenlerinin eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla sahnedeki yerlerini aldılar. Türk bayraklarıyla çizdikleri güzel görüntüler konukları duygulandırırken minik bir öğrencinin babası için okuduğu şiir herkesi büyüledi. Yapılan gösterilerin ardından kepleri fırlatan minik öğrenciler sahneden ayrılarak bir müddet sonra yeni kostümleriyle Türkiye’nin en büyük minik çocuk korosunu oluşturmak için sahnedeki yerlerini yeniden aldılar. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT