Yeterli bir taraftar kitlesine sahip olamayan ve kamuoyunda çok eleştirilen Gaziantepspor Taraftarlar Derneğinin resmi sitesinde dün şaşırtan gelişmeler oldu. Önce taraftarlara seslenen ve “Onurumuz için yeni bir 25 Aralık zaferi yaşamaya varmışınız.. Eğer varsanız Kamil Ocak stadında buluşalım, herşey Gaziantepspor için” yazılı resim paylaştı.

Ancak resim ortalığı karıştırdı. Çünkü Fatma Şahin, Mehmet Tahmazoğlu ve Rıdvan Fadıloğlu’nun yer aldığı fotoğrafın içerisine “SİYASİLER İÇİN DEĞİL, GAZİKENT İÇİN, GAZİANTEPSPORUMUZUN YANINDA OLALIM, denildi. Gaziantepspor Başkanı İbrahim kızıl’ın fotoğrafını koyarak içerisine de “ KIZIL İÇİN HİÇ DEĞİL”denildi.

BÜYÜK TEPKİ GÖRÜNCE KALDIRILDIBu paylaşım büyük tepki görünce apar topar siteden kaldırıldı ve yerine sadece “ŞAHİNLER İÇİN YENİ BİR 25 ARALIK DESTANINA VARMANSINIZ”yazılı görüntü kullanıldı. Ama daha sonra o görüntüyü de kaldıran taraftarlar derneğinin bu tutarsızlığı gazetemizi arayarak durumu anlatan taraftarlarca ayıplandı ve “ya birşeyi yazmayacaklar, ya da geri kaldırmayacaklar. Bu nasıl tutarsızlık”denildi.