Maliye Bakanlığında 8.5 yıl üst düzey bürokrat olarak çalıştıktan sonra, mali müşavir olarak özel sektörde çalışmaya başlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Ömer Güzeldal, hem kamu hem özel sektör tecrübesini siyasette millete hizmet olarak sunmak istediğini söyledi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Ömer Güzeldal, Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi'yi ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu, seçim çalışmalarını anlattı.

HEM KAMU HEM ÖZEL SEKTÖR TECRÜBEM VAR

Şansını diğer adaylar kadar kadar gördüğünü, çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyleyen Ömer Güzeldal, "1974 Gaziantep'te doğdum. 1994 Gaziantep Anadolu Lisesisini bitirdim. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesinden mezun oldum. İyi derece İngilizce, orta derece Almanca biliyorum, evli ve 3 çocuk babasıyım. 8.5 yıl maliye bakanlığında üst düzey bürokrat olarak çalıştım, daha sonra özel sektörde kendi işimi yapmaya başladım. Şu anda yeminli mali müşavir olarak çalışıyorum. Hem kamu hem özel sektör tecrübem var. Kendimi şanslı görüyorum" dedi.

AK PARTİ DİĞER PARTİLERE BENZEMİYOR

Neden Ak Parti'den aday adayı olduğuyla ilgili sorumuz üzerine Güzeldal, "Siyasete Akk Parti'de başladım, Ak Parti'de de siyasi hayatımı sürdüreceğim. Neden Ak Parti sorusuna gelince, Ak Parti diğer partilerden farklı. Diğer partiler günlük sıkıntılarla boğuşurken Ak Parti, 2023 ve 2071 hedefleriyle geleceğe yönelik programlar yapıyor. Yeni dönemde barış ve kardeşlik projesi geçecek, yeni anayasa yapılacak, bir kurucu meclis gibi çalışacak. Ben de hem hukukçu kimliğimle hem de genç biri olarak tecrübelerimle deneyimlerimle bu meclise katkı vermek istiyorum" diye konuştu.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORUM

Pazar günü yapılacak temayül öncesi çalışmalarının çok yoğun geçtiğini söyleyen Güzeldal, "İlçelerde teşkilarla buluşuyoruz, kendimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. Partililerimizden büyük ilgi görüyoruz. İnşallah bu ilgi temayülde sandıklara yansıyacak" dedi. Meral KINACILAR