Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve beraberindeki OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgeleri’nin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Nakıboğlu, "OSB’ler, ülke ekonomisinin vazgeçilmez unsurları haline gelmiştir. Sorunlarımızın çözüme kavuşması halinde OSB’ler ülkemizin gücüne güç katarak sanayide büyük sıçramalar yapacaktır" dedi.

Nakıboğlu, “Üst kuruluşumuz faaliyete geçtiği günden bugüne ekonomi ve iş dünyasında önemli bir boşluğu doldurmuş olup, OSB’lerin sorunlarını çözüme kavuşturulmasında önemli görevleri üstlenerek, çok ciddi başarılara imza atmıştır. Ülkemizin dört bir köşesindeki OSB’lerimizin gözü, kulağı ve sesi olan OSBÜK, tüm faaliyetlerini tüzel kişilik kazanan 296 OSB için yürütmektedir” diye konuştu.

ÜLKENİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Organize Sanayi Bölgeleri’nin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Nakıboğlu, OSB’ler, ülke ekonomisinin vazgeçilmez unsurları haline gelmiştir. Sorunlarımızın çözüme kavuşması halinde OSB’ler ülkemizin gücüne güç katarak sanayide büyük sıçramalar yapacaktır.

BÜTÜN OSB’LER OSBÜK BÜNYESİNDE TOPLANMALI

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise OSB’lerin Türkiye’nin uluslararası arenada en önemli örnek projelerinden olduğunu belirterek, bütün OSB’lerin OSBÜK bünyesinde olması gerektiğini söyledi. Toplantıda iş dünyasının önündeki, güncel ekonomik politikalar da ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu. BÜLTEN