Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Akhisar maçını yöneten Süleyman Abay’a yüklendi.

3-0’lık skorun maçın hakkı olmadığını vurgulayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “İlk yarıda çok şanssız bir gol yedik. Golü yerken yaptığımız bir hata kalecimiz ile Vrajnes arasındaki anlaşmazlık hem maçın 1-0’a gelmesine hem de iki oyuncumuzun sakatlanmasına ve değişikliklere yol açtı. İkinci devrede yapacağımız değişikleri azalttı.

KARŞILIĞINI ALAMADIK

İkinci yarıda oyunu forse eden, rakibi sahasından pek çıkarmayan ama karışığını alamayan bir takımımız var. Direkten dönen ve girdiğimiz pozisyonlar vardı. Rakibimizin hücum anlamında iyi oyuncularını biliyorduk. Nitekim bunları da gördük. İkinci yarı da yine biz oynarken yediğimiz ikinci gol biraz kırılmamıza yol açtı. İkinci golde faul olduğuna inanıyorum.

FAULLERDE ÇELİŞKİ GÖRDÜK

Vaz Te’nin Elyasa’ya yüklenmesi bana göre faul. Muhammet’in Douglas’ın üzerinden çıkıp topa vurmasına hakem faul verdi. Aslında aralarında bir 20 cm fark var. Buna faul verilip, goldekine verilmezse çelişki oluşur. Sarı kart ve faullerde çelişkiler görüyoruz. İki takıma da ne görülüyorsa çalınsın. Herkesin hakkı herkese verilsin.

MAÇIN SKORU GERÇEKÇİ OLMADI

2-0’dan sonra oyunun 3-0 gelmesi ve bununla birlikte Akhisar Belediyespor’un usta ayaklarının ön plana çıkması rakibimizin galibiyet almasına yol açtı. Maçın skoru bu anlamda çok gerçekçi olmadı ama Akhisar Belediyespor’u galibiyetinden dolayı kutluyorum. Ligin en sempatik takımlarından biri. Onlara da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı

***