Gaziantepspor eski Teknik Direktörü Okan Buruk’a ilkleri yaşattı. Ligin kazanamayan tek takımı olan Sivasspor’a 3-0 yenilen Kırmızı-siyahlılar eski hocasına da mağlup oldu.

Gaziantepspor galibiyeti sonrası konuşan Buruk, ”Şu anda sıralamada istemediğimiz bir yerdeyiz. Bunu değiştirmek istiyoruz. İnşallah buda bizim için bir başlangıç olacak” dedi. Deplasmanda Gaziantepspor’u 40 dakika 10 kişi oynadığı maçta 3-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Medicana Sivasspor’da teknik direktör Okan Buruk, gelecek için umutlu konuştu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, bir galibiyetin çok farklı olacağını bildiklerini söyleyerek şunları kaydetti:

“Bugün birinci dakikadan itibaren oyuncularım kazanmak için her şeyi yaptı. İlk yarıya baktığımızda çok net gol pozisyonlarımız vardı. Kaçırdığımız goller vardı. Maçın geneline baktığımız zaman üç tane direkten dönen top var. Oyun adına her şeyi yaptık. Maçtan önce bizim için çok önemli olan taraftar desteği takımın bugünkü enerjisinde çok büyük payı var. Özellikle ikinci yarı 10 kişi kaldıktan sonra seyirci ile birlikte olan futbolcularımız 3-0’lık çok net bir galibiyet aldılar. Oyuncularımdan bu anlamda verdikleri mücadeleden dolayı gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonra Sivasspor takımı hak ettiği yerlere gelecektir. Şu anda sıralamada istemediğimiz bir yerdeyiz. Bunu değiştirmek istiyoruz. İnşallah buda bizim için bir başlangıç olacak. Bu maç yeniden çıkış, oyuncularımın kendine olan güvenlerini yeniden kazanma anlamında çok önemliydi.”