Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampını değerlendirerek kampın gayet iyi geçtiğini söyledi.

Takımın mücadelesinden ve konsantrasyonundan oldukça memnun olduğunu kaydeden Buruk, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik. 5 maç oynadık. 4 maçı kazandık, son maçımızı berabere bitirdik. Oyun olarak takımın isteğinden, mücadelesinden, konsantrasyonundan çok memnunum, antrenman temposundan memnunum. Tabii ki daha iyiye gitmemiz lazım. Bu bize ligde çok olumlu bir şekilde yansıyacak" dedi.

TAKVİYE YAPACAĞIZ

Takıma takviye yapacaklarını ifade eden Buruk, "Onlarda birlikte daha güçlü, daha iyi takım olacağız inşallah. Takım olarak iyi takım olduğumuzu gördük. Saha içi çok önemli ama saha dışında da iyi takım görüyoruz. Bu beni çok sevindiriyor. Futbolcularımın saha içinde gösterdikleri performanstan, arkadaşlık ortamından çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Takviyelerimiz sürüyor. Forvet ve stopere oyuncu aldık ve takviyeler devam edecek. Chico ve Carlo transfer edildi. 1 veya 2 tane daha yaparak 3'ü de bulabiliriz. Bunları yaptıktan sonra transfer sezonunu kapatmak istiyoruz" İfadelerini kullandı.

TAKIMIN ARZUSUNDAN VE OYUNDAN MEMNUNUM

Buruk, Avusturya kampında 5 maç yaptıklarını ve 4 maçı kazandıklarını hatırlatarak, "Futbolcularımız maksimumu veriyor. Tabii önümüzdeki günlerde Ankara'da oynayacağımız TSYD Turnuvası her şeyi daha net görmemize neden olacak. TSYD Turnuvası stat havasında geçecek ve bizim için daha önemli ölçü olacak. Ama şu anki performanslarının sahaya yüzde 100'ünü verdiler. Çünkü gerçekten kampın başından bu yana çok özverili çalıştılar. Avusturya kampında hem 5 maç yaptık, hem antrenman yaptık, yoğun yükleme yaptık. Ama önümüzdeki hafta takımımız için daha ciddi bir sınav olacak. Dediğim gibi takımın isteğinden, arzusundan ve oyunundan çok memnunum. Önümüzdeki hafta takımımız için daha ciddi bir sınav olacak. Dediğim gibi takımın isteğinden, arzusundan ve oyunundan çok memnunum. Önümüzdeki hafta takımımız için daha ciddi bir sınav olacak. Dediğim gibi takımın isteğinden, arzusundan ve oyunundan çok memnunum" diye konuştu.