Gaziantepspor Teknik direktör Okan Buruk, takım olarak çok fazla iyi durumda olduklarını ve bugün Başakşehir'i yenerek çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Teknik direktör Okan Buruk, bugün sahalarında İstanbul Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti .

RAKİP YÜKSELİŞ İSTİYOR

Rakiplerinin hem futbolcu hem de teknik kadro anlamında güçlü bir ekip olduğunu açıklayan Buruk, takımın başındaki tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı'nın Milli takımın peşinden İstanbul Başakşehir ile tekrardan yükselişe geçmek niyetinde olduğunu vurguladı.

MORAL OLARAK KAZANDIK

Hedefleri olan bir takımla karşılaşacaklarına işaret eden Buruk, şunları açıkladı : İlk antrenmandan bu yana çalışmalarımıza tempomuzu düşürmeden devam ediyoruz. Kaliteli ve karakterli bir kadro kurduk. Her şey güzel gidiyor. Geçen hafta F.Bahçe karşısında kaybettik fakat moral olarak çok büyük şeyler kazandık. Bunun ispatı da İstanbul Başakşehir maçı olacak. Bu hedef istikametinde çıkışa geçmek istiyoruz."

FUTBOLCULAR HERŞEYİ YAPIYOR

Futbolcularına güvendiğini aktaran Buruk, "Ligin her maçında sahaya çıkıp iyi futbol oynamak istiyoruz. Bunun için de futbolcularımız iyi niyetleriyle lazım gelen her şeyi yapmakda . İyi oynadıkça, kazandıkça birlikteliğimiz daha da artıyor. Bu yolda devam ederek zirve yolunda ilerlemek, takımı üst sıralara taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.