Çanakkale, Slovenya ve Yunanistan’da üç ayrı etapta kamp çalışmalarını tamamlayan kırmızı – siyahlı dev adamlar, Cevat Soydaş turnuvasında birbirinden güçlü ekiplerle mücadele edecek.

Bu sene 17.'si düzenlenecek Uluslararası Crowne Plaza Bursa Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası 20-23 Eylül 2017 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek.

Turnuvaya Gaziantep Basketnol dışında PAOK, Aris, Tofaş, Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Pınar Karşıyaka katılacak.

ARAMIZA DÖNMESİNİ BEKLEYECEĞİZ

Yunanistan kampının son gününde oynadıkları hazırlık maçında Camerun Clark’ın sakatlanmasının kendilerini fazlasıyla üzdüğünü söyleyen Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Stefanos Dedas, “Yeni transferlerimizin hepsi de birbirinden değerli oyuncularımız, Camerun Clark’ta bunlar arasında yer alıyordu. Uzun bir süre takımdan ayrı kalması bizim adımıza büyük kayıp bir an önce iyileşip aramıza dönmesini bekleyeceğiz” dedi.

ÜST TURA ÇIKMALIYIZ

Bursa’da katılacakları Cevat Soydaş turnuvasında birbirinden güçlü rakiplerle mücadele edeceklerini aktaran Dedas, “Turnuvada B grubunda mücadele edeceğiz. Pınar Karşıyaka’nın turnuvadan çekilmesinin ardından sadece Paok ile bir üst tura yükselme mücadelesi vereceğiz. Rakibimiz Avrupa’nın en güçlü ekipleri arasında yer alıyor bizde Avrupa’da en iyi yerlerde olmak istiyoruz. İlk maçımız çok zorlu geçecek ama kazanarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU