22 Ağustos’ta Bursasspor’un yeni stat açılışı Gaziantepspor karşılaşmasıyla start alacak. Böylece Gaziantepspor Bursa tarihine geçecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 220 milyon TL’lik bütçesiyle Bursa belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu’nun 22 Ağustos’ta resmen açılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı, Çarşamba’daki eski İl Özel İdaresi binasında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığında yapılan toplantıda, Büyükşehir Stadyumu ve ulaşıma yapılan zam gündeme geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nun 22 Ağustos’ta açılacağını bildirdi. 220 milyon TL’lik bütçesiyle Bursa belediye tarihinin en büyük yatırımı olan projenin nihayete ulaştığını ve açılışla ilgili son hazırlıkların yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, “İç düzenlemeler hemen hemen tamamlandı. Skorboard montajları önümüzdeki hafta bitiyor. 1 hafta 10 gün içerisinde maç oynanabilecek duruma gelecek. 22 Ağustos’ta Gaziantepspor’la ilk maçı burada oynayacağız. İnşallah Bursa’ya da Bursaspor’a da hayırlar, şampiyonluklar getirir” dedi.