Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı başkan Fatma Şahin başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Burç ormanlarında yeni bir düzenlemeye gittiklerini söyledi.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

63 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında gündemin birinci maddesi olan denetim komisyonu seçimleri yapıldı. Yapılan oylamada Bekir Aksoy 43, Ayşe Teymur 46, Şıh Mehmet Türk 46, Ömer Çelik 46, Hasan Türk 44 oy aldı.

AKTOPRAK VE BEYKENT'TE SORUN VAR

CHP'li meclis üyesi Mehmet Sucu, ulaşımda bazı sıkıntılar olduğunu dile getirdi. Sucu, Beykent 60 Nolu Cadde ve Aktoprak'ta sorun olduğunu belirtti. Fatma Şahin, taleplerin yerine getirileceğini söyledi.

BURÇ ORMANINDA YENİ DÜZENLEME

Mecliste, Gazibel A.Ş'ye tahsis edilen hayvanat bahçesi içi, merkez kafeterya, Burç ormanları içi 4 adet seyyar satıcı standı, hayvanat bahçesi girişi hediyelik eşya standının ilgili tahsis kararından çıkarılması ve tahsisinin iptali, yine Gazibel A.Ş'ye tahsis edilen Burç Ormanları içinde bulunan 3 adet büfenin ilgili tahsis kararından çıkarılması ve tahsisinin iptal eilmesi, Gazibel A.Ş'ye tahsis edilen Alleben Göleti içi bungalov tesisinin ilgili tahsis kararından çıkarılması ve tahsisinin iptal edilmesi teklif karar olarak kabul edildi. Ayrıca, Eyüpoğlu mahallesindeki otoparkın Gazibel A.Ş.'ye işletmesinin devredilmesi ise bütçe ve tarife komisyonuna devredildi.

Fatma Şahin gündem maddeleriyle ilgili Burç ormanında yeni bir düzenlemeye gittiklerini belirtti. Meral KINACILAR