Şahinbey Belediyespor voleybol takımının başarılı oyuncularından Burak Köse, finallerde şampiyonluk kupasını alacaklarına inanıyor.

Takımda ki oyuncu kadrosunun 2’nci lige lük olduğunu belirten genç yetenek Burak Köse, Gaziantep’in artık en üst ligde yer alması gerektiğini savundu.

Finale kaldıkları için çok mutlu olduğunu belirten Köse, “Camiamıza böyle bir sevinç yaşattık. Tabii ki kupaya bu kadar yaklaşmışken tek hedefimiz onu kazanmak. Finaldeki rakibimiz Erzurum Palandöken, onlarda çok iyi ve güçlü bir takım olduğu için maçlar kolay geçmeyecek.

Biz elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Yarı finaldeki gibi Ankara’da taraftar desteğini arkamıza alacağımızı düşünüyorum. Şampiyonluk neden olmasın?” dedi.

Şahinbey Belediyespor’un tarihinde ilk kez Play Off’ta final oynamanın gururunu yaşadıklarını aktaran Köse, “ Çok güzel bir takım olduk bu yıl. Zor günler geçirdik ama altından iyi kalktık. Güzel bir enerjimiz var. Takımda herkesin kilit görevleri var. Herkes elinden gelenin en iyisini yerine getirmeye çalışıyor. Bence bu başarıyı da bu sebeple elde ettik. Şampiyonluk şansımız var” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU