Gaziantep Fıstık Araştırmanın karşısında bulunan orta refüjlerdeki aydınlatma direkleri tehlike saçıyor. Üç tane bulunan aydınlatma direğinden sağlam olanın kalmadığı bulvarda vatandaş endişe ediyor. Karanlığa gömülen bulvarda vatandaşlar, aydınlatma direklerinin yapılmasını bekliyor.

Binevler Üniversite Bulvarı üzerinde yer alan Fıstık araştırmanın karşısındaki orta refüjlerden birisinin yaklaşık 1 yıl önce kaza sonucunda yerinden çıktığı diğer ikisinin de ortalama 1 aylık eğik vaziyette durduğu öğrenildi. Araçların aşırı hızdan dolayı çarptığı ve yerinden çıkarttığı aydınlatma direkleri kazalara davetiye çıkarıyor.

BULVAR ELEKTRİKSİZ

Aydınlatma direklerinin yerinden çıkması nedeniyle bulvarda karanlığa gömüldü. Ara ara kazalarla birlikte yerinden çıkan direklerin ani bir çarpmayla büyük bir faciaya yol açmasından endişe eden sakinler, "Bulvarımızda üç tane aydınlatma direği vardı. Bir tanesi 1 yıl önce, diğer ikisi de yaklaşık 1 aydır yerinden çıkmış vaziyette bekliyor. Bulvar zaten karanlığa gömüldü. Biz buna alıştık ama olası bir kazada bunların birisinin üzerine devrilmesinden endişe ediyoruz. Bir arabanın üzerine ya da bir vatandaşın kafasına düşerse önlenemez bir facia yaşanır. Bu konuda ilgililerin burayı biran önce ele almasını istiyoruz" dediler. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT